Sport 21 August 2007 15:43
Prin iesirile isterice de duminica seara, dupa ce Steaua a remizat, 1-1, la CFR Cluj, Gigi Becali si-a mai pus inca o data in cap suporterii „ros-albastri” si, in plus, pe cel pe care il ameninta ca „ii va inchide gura”, fostul subaltern Mihai Stoica.

MM: Gigi are nevoie de un mascarici pe banca

Dupa ce a criticat dur faptul ca Hagi nu vrea sa il foloseasca pe Mirel Radoi ca fundas la marcaj, amenintand ca „antrenornul stelist sa plece daca nu ma asculta, ca eu nu dau bani sa faca Hagi ce vrea cu ei”, finantatorul stelist a fost criticat din toate partile. Si pe buna dreptate. Solutia cea mai buna vine din partea lui MM Stoica: „De ce nu-si ia licenta Pro si sa se aseze direct pe banca? Probabil ca are nevoie de un mascarici pe banca, iar el sa-i dicteze schimbarile si sa-i faca echipa. Sa te comporti de maniera asta cu Hagi, care este cel mai mare stelist din fostele glorii ale Stelei... A facut o greseala mai mare decat atunci cand a strigat 'Augh, augh, augh>>, cu fularul lui Dinamo la gat”.

Becali crede ca are la echipa un jucator pe nume „Ochi Rosii”

Stoica si-a adus aminte si de perioada pe care a petrecut-o la Steaua si a marturisit, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a plecat pentru ca nu voia sa fie a cincea roata la caruta si sa asiste cum jucatori nepregatiti ajungeau titulari la Steaua. „Sa nu uite ca eu pastrez si acum echipele pe care i le scria si i le trimitea lui Olaroiu. Eu l-am respectat pe Olaroiu si nu m-am putut duce cu hartia la el. Am pastrat hartiile scrise de patronul Stelei, este adevarat, cu mici greseli de ortografie... Apropo, domnule Becali, daca cineva va transmite... Ochirosii nu se scrie in doua cuvinte, ochi si rosii, chiar daca ati pus 'r>> mare. Acest individ conducea Steaua, vrea sa conduca Romania si, mai are putin si conduce lumea, cu Bush si Putin in spate. Am asistat la o discutie de genul asta la 'palat>>. Sa ne mai lase in pace!”, a afirmat Stoica, care i-a reamintit patronului din Ghencea ca l-a dominat categoric cinci ani cat a fost acolo pentru ca niciodata nu a ridicat tonul la el. „Vrea sa faca si echipa la Buzau, e director tehnic la Buzau. Sa-si faca un campionat separat, Liga Gigi Becali, echipe peste echipe, sa le antreneze sa se dea afara si sa se mute de la o echipa la alta. Dar sa ne lase pe noi in pace!”, a mai adaugat Stoica.

Cititorii Antena 3 Sport: Steaua l-a facut mare pe cioban, nu invers

Nici suporterii Stelei nu au fost prea blanzi cu latifundiarul din Pipera, acestia crticand de asemenea atitudinea lui Becali fata de Hagi. „Il va bate Dumnezeu cand ii va fi lumea mai draga”, a comentat Gelu pe siteul Antena 3 Sport, in timp ce Bob i-a adus aminte lui Gigi ca „Steaua l-a facut mare pe cioban si nu invers. Dar nicio problema, caci daca va continua in ritmul asta va mai fi sustinut doar de oile de la palat”. „Becali nu poate sa-si depaseasca statutul de cioban. Este si va fi tot timpul complexat de personalitatea si valoarea lui Hagi, care ii da clasa lui Becali mai ales acolo unde il doare cel mai tare pe analfabet, la notorietate si apreciere din partea populatiei. Mariajul asta a fost un esec din start, Becali a vrut ca prin aducerea lui Gica sa-i creasca procentele in sondaje, iar acum vrea sa arate ca il domina”, este de parere „Suporterul”.

Forumul fcsteaua.ro: Il Ciobandante este o amenintare pentru noi stelistii

De asemenea, astfel de mesaje se gasesc si pe forumul site-ului fcsteaua.ro. Fanul Stelei crede ca „oligofrenul” Becali „acum chiar ca a sarit parleazul”. „Mori, ciobane, impreuna cu acolitii tai de rahat (...), ca ati distrus o echipa”, a scris suporterul. „robert_11” a scris ca suporterii ar trebui sa faca ceva „ca Jiji sa paraseasca clubul”. „Nu stiu ce, dar ceva trebuie facut. Pe zi ce trece, clubul Steaua este confundat in strainatate cu acest cioban. Lucru care nu cred ca ne este favorabil deloc”. „audiopixel” se intreaba ce jucator normal la cap ar mai veni in Ghencea dupa astfel de declaratii: „Mai e o problema pe langa faptul ca marele general l-a facut praf pe Hagi: isi distruge jucatorii. Ieri a fost ziua in care si-a luat portia Rada, maine poate fi Banel, poimaine Zaharia, etc”. „wlladdy1” este de acord cu majoritatea suporterilor stelisti.

„Imi imaginez ce e in sufletul lui Hagi acum, a venit la clubul pe care-l iubeste si pentru care ar da totul. Poate ca jocul echipei nu impresioneaza inca, dar mai era timp. Spun mai era, pentru ca oierul n-are liniste, antrenorul din el a gasit de unde pleaca jocul nereusit, care e cauza egalului de la Cluj, Radoi trebuie sa joace fundas. Si a facut aceasta analiza la un post de televiziune, a facut-o lovind in unul dintre simbolurile acestui club, lovind fara mila, fara respect fata de cel care a facut mult mai multe lucruri pentru Steaua decat o sa faca Jiji si toata familia de dementi care-l inconjoara. In isteria idiotului, am inteles un singur lucru, hahalera e nebuna.....e pe cale sa devina o amenintare pentru noi stelistii.....si ce-i mai rau e ca nu putem interveni.....nu putem alunga oaia neagra din Ghencea.....acest nimic, se aseamana cu un Dictator de care am reusit sa scapam in '89.....si el era inconjurat de oameni care ii spuneau ca este iubit, ca el e salvatorul, acesti lingusitori care stau in jurul nemernicului il manipuleaza si il incurajeaza. Omul e sarac cu duhul si crede tot, el e cel mai mare conducator, cel mai mare antrenor el e cheia succesului, si e greu sa-i scoti asta din cap...poate doar printr-o revolutie cum a fost cea din '89. Daca pleaca Hagi din Ghencea, trebuie sa facem ceva, altfel nu vom mai avea performante. Jiji o sa joace cu Hrebenciuc in atac, cu Sponte la mijloc, cu Radoi fundas si cu varul Virgil in poarta...iar el marele conducator in lipsa de antrenori o sa stea pe tronul montat la banca de rezerve dand indicatii din sceptrul sau de aur”, a notat el.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.