Sport 21 August 2007 10:57
Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, a declarat duminica seara ca patronul Gigi Becali este un om obisnuit sa dicteze si ca nici un antrenor nu va rezista in Ghencea deoarece finantatorul e obisnuit sa comande si ca are nevoie doar de mascarici la echipa.

"Nu am zis nimic pana acum, dar nu mai suport cand vad ca se ia de un mare stelist, cum e Gica Hagi. A facut o mare gresela cand s-a luat de el. Sa-si faca campionatul Gigi Becali, sa aiba toate echipele, sa le antreneze si sa dea afara. Nu suport cand vad ca un simbol national e terfelit in halul acesta indiferent de cine o face", a spus la Telesport Mihai Stoica, dupa ce Becali declarase ca daca Radoi nu va juca fundas la marcaj, atunci Hagi nu va mai fi antrenor la Steaua.

Acesta a dezvaluit ca Becali obisnuia si in sezonul trecut sa intervina in tactica echipei, trimitandu-i biletele lui Olaroiu cu echipa. "Gigi Becali are nevoie de un mascarici la Steaua ca sa ii dicteze echipa. Eu si acum mai am biletelele pe care i le dadea lui Olaroiu in care scria echipa. Aveau si mici greseli de ortografie. Le pastrez chiar daca a scris Ochirosii in doua cuvinte. El conduce Steaua, vrea sa conduca Romania si lumea. Sa ne mai lase in pace! L-am dominat total pe acest om cat am stat acolo", a spus actualul presedinte al Unirii Urziceni.

"Dupa ce am declarat in ultimele zile a spus ca se ocupa el de mine. Ce sa imi faca domnul Becali? O sa ii fac eu o lista cu ce sa imi faca. Nu imi e frica de nimeni in tara asta", a spus Mihai Stoica, citat de NewsIn.

Fost manager al Stelei pana in aprilie 2007, Stoica spune ca a facut cea mai inspirata alegere atunci cand a ales sa plece din Ghencea pentru ca nu mai suporta situatia de acolo. "Ma felicit pentru pasul pe care l-am facut. De asta am plecat eu de la Steaua, pentru ca nu suport sa nu fiu lasat sa fac ceea ce stiu. N-am vrut sa ma complac si sa fiu a cincea roata de la caruta. El nu trebuie sa cumpere locul Stelei in cupele europene. Spiritul Stelei trebuie sa fie unul care joaca doar pe teren. Nu ma intereseaza nicio replica de la el. Am suportat multe acolo pentru a-mi indeplini visul. De mult ori am sters mizeria dupa acest om", a incehiat Stoica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.