Sport 20 August 2007 02:09
Adrian Mititelu s-a saturat de antrenori fara nume. Anonimul Florin Cioroianu a demisionat dupa infrangerea cu 0-2 de la Targu-Jiu.

A fost un mandat foarte scurt, Cioroianu inlocuindu-l pe stefan Stoica in etapa a 28-a a campionatului trecut. "De cand am venit la Craiova imi simt postul amenintat", a spus deja fostul tehnician al stiintei. Primele nume pe lista lui Mititelu au fost Ilie Balaci, Sorin Cartu si Nicolo Napoli. Surse din cadrul clubului oltean au dezvaluit insa care este marea ambitie a patronului: aducerea italianului Walter Zenga.

Fostul antrenor al Stelei se afla in Romania si i-a cerut sefului de la Universitatea un timp de gandire de zece zile. Pana la o decizie finala, interimar pe banca oltenilor va fi secundul Daniel Mogosanu. Asta in cazul in care Cioroianu nu va renunta la demisie, deoarece patronul i-a respins antrenorului cererea.

Mititelu a taiat in carne vie, dupa ce a pierdut derby-ul Olteniei. I-a luat banderola de capitan lui Dorel Stoica pe care l-a trimis la echipa a doua, alaturi de alti trei jucatori, Constantin Gargalie, Robert Saceanu si Mihai Dina. Patronul i-a incredintat responsabilitatea atacantului Florin Costea, secondat de Madalin Ciuca.
"Chiar daca Florin are 22 de ani, cine nu va asculta de el va plati.

Sunt doi olteni adevarati si imi pun mari sperante in ei", a incercat Adrian Mititelu sa-i responsabilizeze pe capitanii de echipa. Acesta i-a gasit direct raspunzatori de atmosfera si rezultatele proaste de echipa pe cei patru jucatori exclusi din lot. "Acesti jucatori au fost cei care i-au schimbat pe ultimii antrenori ai Craiovei, Stanga, Stoica si Cioroianu. Se gandeau numai la bani", a declarat Mititelu, care a mai anuntat o noua masura: "Le voi scoate fumurile din cap. Jucatorii nu mai au voie la cantonament cu masina personala. Numai de gagici si masini vorbesc. Sa vina cu taxiurile".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.