Sport 20 August 2007 02:02
Steaua a terminat nedecis, 0-0, primul meci tare din campionat cu CFR Cluj, desi a jucat aproape 90 de minute cu un om in minus prin eliminarea lui Goian. Becali a plecat nervos de la stadion.

Totul a mers prost pentru ros-albastri in primul sfert de ora al partidei. Mai intai, Plesan a parasit terenul la doar sase minute de la inceput, din cauza unei accidentari grave. Dupa alte sase minute, Steaua a ramas in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Goian.

Rapidul Didi a scapat singur spre poarta dupa ce i-a ametit pe Rada si Goian, ultimul l-a agatat cu mana pe brazilian si Augustus Constantin a scos cartonasul rosu fara sa stea pe ganduri. inlocuitorul lui Plesan, tanarul Bicfalvi, a fost cel mai bun stelist din prima repriza, facand de toate pe teren: a alergat enorm, a respins, a recuperat si a sutat.

In primele 45 de minute, gazdele nu au stiut sa profite de superioritatea numerica de pe teren. in afara de o dominare accentuata, clujenii nu au reusit sa-si creeze ocazii clare la poarta lui Zapata. Stelistii au cerut o lovitura de pedeapsa in minutul zece cand Bicfalvi a fost agatat pe linia careului, dar arbitrul a acordat doar lovitura libera. Gazdele au inceput in forta repriza secunda cu o mare ocazie a lui Didi.

Tensiunea maxima avea sa fie atinsa in minutul 72, cand Semedo a fost agatat in careu de Nesu, iar „centralul" Constantin a dictat penalty. Lovitura executata de golgheterul Eugen Trica a fost insa aparata excelent de Zapata, transformat in eroul ros-albastrilor. Finalul a fost incandescent. Ardelenii s-au aruncat cu toate fortele spre poarta bucurestenilor. Excelenti organizati in defensiva, elevii lui Hagi s-au aparat perfect, pastrand imaculata poarta columbianului.

Steaua a obtinut astfel maximum posibil, tinand cont de datele problemei, in timp ce clujenii au aratat ca de la vorbe la fapte este vorba lunga.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.