Sport 18 August 2007 00:49
Infrangerea galatenilor la Sofia, 1-3 cu Lokomotiv, nu a distrus optimismul antrenorului Otelului.
Chiar daca au pierdut in Bulgaria, scor 1-3 cu Lokomotiv Sofia in turul doi preliminar al Cupei UEFA, fotbalistii galateni cred ca pastreaza sanse de calificare. In schimb, presedintele Marius Stan i-a criticat pe jucatori, despre unii spunand ca au fost maini moarte. Otelul va juca maine in campionat cu Rapidul, in Giulesti.

"Sunt nemutumit de atitudinea intregii echipe in partida cu Lokomotiv"Sofia. Bulgarii sunt chiar o echipa de scos. Diferenta de scor a fost exagerata, dar dupa ce am vazut pe teren, pastram sanse mari de calificare. Lokomotiv este o echipa mult sub Trabzon. Problema este ca am luat gol din greseli mari de aparare, iar pe final am ratat multe"ocazii uriase", a"mentionat antrenorul Petre Grigoras, in timp ce presedintele Marius Stan i-a criticat pe fotbalisti in termeni mult mai duri. "Se putea mai bine, pentru ca din pacate am jucat partial repriza a doua. Din nefericire, am evoluat cu prea multe maini moarte. Ce au avut au exploatat la maximumciar noi am avut greseli impardonabile pentru un joc de calificare", a declarat Marius Stan.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.