Sport 18 August 2007 13:02
Presa cipriota ironizeaza CFR Cluj: Romanii sunt snobi! Umilinta suferita de CFR Cluj in prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA si victoria la un scor oarecum surprinzator al gruparii Anorthosis Famagusta sunt sarbatorite de toate publicatiile de specialitate din Cipru. Presa din „Insula Afroditei” lauda evolutia elevilor fostului star georgian Timur Ketbaia si ii critica pe clujeni, considerandu-i „romani snobi”, „aroganti” si „disperati”.

Cotidianul Simerini titreaza plastic: „Anorthosis s-a facut mare in Romania” si „Contraatacul, dragostea mea”, continuand: „Triumf la Cluj, care pune o baza solida pentru calificarea in primul tur. Ketbaia si jucatorii sai au trecut cu brio de un examen dificil, in fata unei echipe bogate. Romanii au continuat pe teren comportamentul snob avut pe toata durata saptamanii. Anorthosis a speculat excelent spatiile lasate de romani si a obtinut o victorie mare. Acum, Anorthosis are ocazia sa transeze acasa calificarea”.

Publicatia Sports in the City considera evolutia cipriotilor excelenta, considerand scorul de 1-3 unul multumitor in vederea mansei retur. Invocand „aroganta antrenorului roman”, ziarul respectiv noteaza: „Au castigat cu fantasticul scor de 3-1 si au luat avans pentru calificare. CFR a suferit o infrangere dureroasa. Disperati, jucatorii echipei gazda au inscris doar din penalty”.

Mult mai transant este site-ul oficial al gruparii cipriote. „Jucatorii echipei Anorthosis i-au umilit pe snobii romani. Echipa lui Ketbaia a impresionat. Suntem favoriti la calificare”, noteaza site-ul lui Anorthosis.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.