Sport 17 August 2007 00:44
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei s-a calificat in careul de asi al Campionatului European rezervat sportivelor de pana la 19 ani dupa ce a castigat ultimul meci din grupa M2 impotriva Sloveniei, cu 37-23, si s-a clasat pe locul secund in aceasta serie din grupa valorica 1-8.
Handbalul feminin romanesc este aproape de obtinerea unui nou rezultat senzational, dupa ce reprezentativa de tineret pregatita de Gavril Kozma a reusit sa acceada in semifinalele Europenelor din Turcia. Invinse in prima faza a competitiei de Spania, cu 27-29, tricolorele au avut taria de a reintra in cursa pentru medalii si au inregistrat un parcurs fara greseala in seria principala M2, invingand in primul rand una dintre marile favorite la titlul european, Franta, cu 26-23, pentru ca, miercuri seara, sa treaca la pas si de Slovenia, cu 37-23 (19-10).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.