Sport 17 August 2007 00:42
Fundasul bielorus crede ca BATE Borisov se poate califica in grupe.

Fotbalistii de la Steaua nu s-au prea inteles nici in afara terenului, cand a venit momentul sa nominalizeze vinovatii pentru remiza rusinoasa de mier-curi seara, 2-2 cu BATE, la Borisov. Antrenorul Gica Hagi a gasit primul „dusman”: presa, care a catalogat-o drept foarte slaba pe BATE.

Tehnicianul s-a plans apoi de programul dens, cu un meci la trei zile. „Am fi penibili sa ne plangem de program. N-am vrut noi in Liga Campionilor?”, a replicat „finul” Mirel Radoi, fara sa stie ca Hagi tocmai invocase programul incarcat al „ros-albastrilor”.

„Daca e putin doar 2-2 cu BATE? Ce, ei nu sunt fotbalisti? Imi pare rau ca n-am castigat, dar acasa avem toate sansele de partea noastra. Hagi ne-a felicitat pentru jocul din repriza a doua. Ei ne-au dat doua goluri din lovituri libere si cam atat”, a declarat atacantul Nicolae Dica, omul care i-a scos la liman, din nou, pe stelisti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.