Sport 17 August 2007 00:40
Pentru prima data titular la LA Galaxy, David Beckham a marcat un gol si a facut faza celui de-al doilea, ajutand astfel echipa sa obtina victoria cu 2-0, in SuperLiga.
Pentru ca a fost accidentat in ultimele doua luni, David, in varsta de 32 de ani, nu a apucat sa joace pentru noua sa formatie decat 37 de minute, in doua meciuri. Intrat miercuri seara pe teren, englezul, care poarta tricoul cu numarul 23, a deschis scorul in minutul 27, dintr-o superba lovitura libera, el fiind aplaudat pe stadionul "Home Depot Center" de cei 17.223 de suporteri.

De altfel, dupa numai 20 de minute, Beckham a depasit doi fundasi ai echipei adverse si i-a pasat mijlocasului american Landon Donovan, care a inscris cel de-al doilea gol al partidei. "Am simtit ca voi marca imediat ce voi avea mingea. Aceasta a fost prima lovitura libera pe care am batut-o de opt saptamani si a fost incantator sa inscriu", a declarat fostul star al lui Real Madrid.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.