Sport 17 August 2007 00:38
Antrenorul Stelei isi vede deja echipa calificata in grupele Ligii Campionilor. Desi incearca sa-i tina cu picioarele pe pamant pe elevii sai, Gica Hagi este constient ca rezultatul inregistrat in Belarus, 2-2, asigura in mare masura intrarea in grupe.

Click!: Sunteti multumit de jocul echipei in meciul cu BATE Borisov?

Gica Hagi: Sunt multumit mai mult de repriza a doua a meciului. Am facut o prima repriza destul de proasta, am intrat increzatori in teren si ne-am lasat surprinsi. Partea a doua am dominat-o. Eu cu asta raman, nu cu ce a spus lumea inainte de meci.

Ce le-ati spus baietilor dupa joc?

Ce sa le spun? I-am felicitat in vestiar si le-am zis ca trebuie sa fim concentrati la retur, pentru ca s-a dovedit inca o data ca nu exista echipe slabe in turul trei.

Se mai pune problema calificarii?

Sincer, cred ca o sa intram in grupele Ligii Campionilor. Am demonstrat ca avem valoare.

Jucatorii se simt obositi? Jucati din trei in trei zile meciuri cu miza...

Suntem singura echipa din Romania care a jucat sase meciuri in 16 zile. Va dati seama ca este un efort foarte mare, suntem si la inceput de an... Nu este usor sa joci atat de des, mai ales ca nu ai timp de refacere.

La 90 de minute de 3,2 milioane de euro

Ce-i desparte pe jucatorii lui Hagi de sumele fabuloase din Liga? Cele 90 de minute din returul cu BATE Borisov. Pe langa faima si glorie, stelistii pot aduce bani frumosi in vistieria clubului, daca ajung in grupe. Doar pentru calificarea printre cele mai tari 32 de echipe ale continentului, echipa din Ghencea poate primi doua milioane de euro, iar fiecare meci din faza grupelor se plateste cu cate 400.000 de euro. Victoriile se recompenseaza cu 600.000 de euro, iar egalul cu jumatate, "doar" 300.000 de euro. Accederea in "optimi" aduce de la sine inca 2,2 milioane de euro.

I-a sponsorizat pe dinamovisti!

Finantatorul Stelei s-a spovedit din nou in fata camerelor de luat vederi, declarand ca si-a platit locul in Liga Campionilor cu un milion de euro. Este vorba de suma pe care Gigi Becali a donat-o jucatorilor si conducatorilor echipei Dinamo pentru a-si apara corect sansele cu CFR Cluj din campionatul trecut, partida in urma careia sponsorul echipei Steaua a intrat intr-un conflict prelungit cu fanii vicecampioanei.
Golanski rateaza returul

Stelistii nu se vor putea baza pe fundasul Pawel Golanski in meciul-retur cu BATE Borisov. Jucatorul polonez nu va avea drept de joc in partida programata la 29 august din cauza cumulului de cartonase galbene. Golanski a fost avertizat si in meciul de la Lubin, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, si in partida de miercuri, de la Borisov. Din faza grupelor, fotbalistii vor sta o etapa la trei cartonase galbene incasate.

Capitanul Stelei a incercat sa explice egalul contra lui BATE Borisov si a pus golul primit in ultimele clipe ale jocului pe seama relaxarii. "Ne-am crezut invingatori la 2-1. O echipa asa mare cum se vrea Steaua nu poate primi gol in minutul 92. La pretentiile noastre, nu putem sa tratam cu asa usurinta asemenea faze. Acum le-am dat sperante, iar returul va fi mult mai greu", a spus Mirel Radoi. (foto dreapta)

Gigi Becali da vina pe Divinitate pentru golul primit in minutul 92

'Dumnezeu mi-a dat o palma!>>

Dinamovistii ii incurca socotelile lui Gigi Becali si atunci cand nu joaca impotriva echipei din Ghencea.Patronul "ros-albastrilor" a ajuns la concluzia ca Steaua a primit gol in minutul 92 al meciului de la Borisov din cauza rivalilor din soseaua stefan cel Mare. Concret, pentru ca a tinut cu Lazio, si nu cu Dinamo, in turul trei preliminar al Ligii, Dumnezeu l-a pedepsit pe Becali, facand ca echipa sa sa fie egalata in ultima faza a meciului din Belarus: "Am avut rautati cu Dinamo. Ma uitam la meci si tineam cu italienii. Pentru asta, Dumnezeu mi-a dat o palma si asa am luat gol in minutul 92".

'CFR, o adunatura de jucatori>>

Totusi, latifundiarul din Pipera nu-si face griji in privinta returului si a accederii in grupe: "Sunt putin amarat ca am primit acel gol, dar nu-mi fac probleme. Nu mai suntem calificati suta la suta, ci 99,99%". Trecand rapid peste meciul de la Borisov, Gigi Becali i-a luat la tinta pe oficialii de la CFR Cluj, viitoarea adversara a Stelei in Liga I. Becali a luat foc dupa ce presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, a pronosticat ca jucatorii lui Andone vor invinge Steaua la o diferenta de doua goluri. "Ei au valoare sa se bata cu Buzaul, nu cu Steaua. Sunt o adunatura de jucatori. Decat sa ma bata CFR, mai bine ma inec. ii spulberam, nu-i batem", a ripostat Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.