Sport 15 August 2007 00:36
Antrenorul lui sahtior Donetk e suparat pe UEFA, care le permite celor de la Red Bull Salzburg sa organizeze meciuri de Liga Campionilor pe teren sintetic.

Mircea Lucescu are emotii mari inaintea meciului pe care echipa sa il joaca in aceasta seara cu Red Bull Salzburg, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Il Luce spune ca nu il sperie antrenorul adversarilor, Giovanni Trapattoni, sau vedetele austriecilor, ci terenul pe care se joaca partida. Red Bull isi disputa meciurile de pe teren propriu pe teren sintetic, din material plastic, admis de forurile internationale.

„E totusi Liga Campionilor, nu poti juca in orice conditii! Vom evolua pe o suprafata care ne este straina si care favorizeaza accidentarile. in plus, nici macar nu ne-au lasat sa ne antrenam din timp pe terenul de joc, pentru a ne obisnui cu suprafata.

si-au luat toate masurile pentru a ne incurca", a tunat ieri antrenorul roman, care spune ca cei de la Salzburg au fost avantajati in ultimele sezoane de gazon: „S-a intamplat la fel si cu Valencia, anul trecut, tot in preliminariile pentru Liga. Au facut un supermeci pe terenul lor si au invins cu 1-0. Valencia a evoluat incredibil de slab atunci, din cauza conditiilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.