Sport 15 August 2007 00:34
In finala "Mondialului imigrantilor", tricolorii au invins duminica, la penalty-uri, Venezuela, incoronandu-se peste comunitatile din Roma.

Romanii fac legea si in afara granitelor tarii lor, unde se descurca la fel de bine cu mingea la picior precum o fac atunci cand au in mana mistria sau cand isi aliniaza dusmanii, amenintandu-i cu diverse „arme albe”.

Reunita sub numele „Romania”, nationala imigrantilor proveniti din tara noastra a castigat duminica un turneu de fotbal organizat pentru persoanele stabilite la Roma. Competitia pusa pe picioare in acest an in „Cetatea Eterna” s-a intitulat „Torneo di Calcio 2007 Integrazione Latina”.

Izbanda din Italia, tara a carei selectionata a triumfat la ultima Cupa Mondiala, din Germania, ii urmeaza unui alt succes extern de rasunet al imigrantilor romani. In Spania, doi ani la rand, tricolorii au rupt plasele portilor imigrantilor marocani, bosniaci si au facut instructie cu albanezii, devenind, de asemenea, campioni printre celelalte grupuri de imigranti din Madrid.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.