Sport 15 August 2007 00:29
Steaua joaca diseara (ora 20 - in direct la Prima TV) cu Bate Borisov, in prima mansa din ultimul tur preliminar al UEFA Champions League

Delegatia stelista a plecat ieri dimineata, de pe Aeroportul International "Henri Coanda", spre Minsk, pentru meciul de diseara cu Bate Borisov. Ros-albastrii se vor caza in capitala Belarusului, unde urmau sa efectueze aseara si antrenamentul oficial, pe Stadionul "Tarpeda". Astazi, cu aproape trei ore inainte de meci, Steaua va pleca de la Minsk, pentru a ajunge la Borisov (distanta este de 70 de kilometri), locul de disputare al partidei. Steaua a ales cazarea la Minsk deoarece la Borisov nu a gasit un hotel acceptabil.

Managerul sportiv Adrian Ilie a declarat la plecare ca obiectivul echipei "ros-albastre" in meciul cu Bate Borisov este victoria, scorul contand mai putin. "Gandul nostru este sa ne intoarcem cu o victorie de acolo. Ne asteptam la un meci greu, dar sper sa-l transam in favoarea noastra. Mai e un pas pana la calificarea in grupele Ligii Campionilor. Sper sa fie victorie, nu conteaza cat, 2-0 sau 3-0. Avem cinci victorii din cinci meciuri oficiale, baietii au un moral foarte bun si sper sa continuam pe aceeasi linie", a spus Ilie. Oficialul stelist nu a dorit sa comenteze foarte mult pe marginea problemelor cardiace ale fundasului Ifeany Emeghara. "A avut ceva probleme la testele medicale, vom vedea pe parcurs ce se intampla. Mai multe nu sunt in masura sa vorbesc, doctorul stie mai multe", a adaugat Ilie.

Norocul lui Hagi

Gigi Becali a declarat ca Hagi este un antrenor norocos si valoros, fapt demonstrat de faptul ca in cele cinci meciuri oficiale "ros-albastrii" au obtinut tot atatea victorii. "Nu stiam cum va fi conjunctura, daca avem noroc impreuna. Daca e norocos, ghinionist? Faptul ca ne-am calificat a demonstrat ca e si norocos. Astea cinci victorii si schimbarile facute mi-au demonstrat ca Hagi e un antrenor valoros", a explicat Gigi Becali. Finantatorul din Ghencea crede ca Bicfalvi inca nu poate avea asigurat postul de titular la Steaua "Parerea mea e ca Bicfalvi nu si-a asigurat un loc de titular. El este insa un jucator bun si munceste mult. M-a impresionat ca are talent la pictura si a ales sa picteze icoane", a precizat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.