Sport 15 August 2007 00:27
Marele absent al meciului de maine de la Sofia, dintre Lokomotiv i Otelul, Janos Szekely este de parere ca bulgarii sunt un adversar accesibil si nu se ridica la nivelul formatiei Trabzonspor.

Click: Ianos, cum vezi partida de maine cu Lokomotiv?

Szekely: Este un meci pe care trebuie sa il tratam cu maxima seriozitate. Am incredere in echipa, pentru ca am demonstrat in ultimul timp ca suntem un grup unit si greu de invins. Sunt convins ca ne vom intoarce cu un rezultat pozitiv, pentru a privi apoi cu incredere partida retur de acasa.

Totusi, le vei lipsi coechipierilor...

Otelul nu sta nici in Szekely si nici in alt jucator. Cine va intra in locul meu sunt sigur ca isi va face datoria la fel de bine. Nu imi ramane decat sa fac deplasarea alaturi de ei si sa le tin pumnii din tribuna. Apoi, ma voi alatura grupului pentru meciul din campionat cu Rapid.

La Sofia va fi mai greu decat in Turcia?

Nu. Nici vorba! Bulgarii nu se ridica la nivelul lui Trabzonspor, o echipa cu jucatori mult mai puternici si cu rezultate mult mai bune in anii trecuti. insa, ca orice adversar, si Lokomotiv Sofia trebuie respectata.

O mare performanta pentru Otelul daca va trece si de aceasta faza...

Pentru clubul nostru a fost o mare performanta si calificarea in Cupa UEFA dupa parcursul bun din Intertoto. Acum ne dorim sa trecem si de acest tur si sa ne gandim la grupele Cupei UEFA.


Marius Stan
: "Plecam cu cateva indisponibilitati, prin suspendariile lui Szekely si Jelev si accidentarea lui Daniel Stan, dar trebuie sa abordam partida de la Sofia cu mare incredere. Eu sunt convins ca baietii vor obtine un rezultat bun".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.