Sport 14 August 2007 01:34
Centralul din Baia Mare a fost recuzat de Politehnica, dupa ce i s-a reprosat prestatia din Ghencea, cand i-a iertat pe stelistii Radoi si Plesan de eliminari
Sorin Boca, presedintele lui Poli Iasi, a declarat ieri ca il va recuza pe centralul Cristian Balaj, cel care, in opinia sa, a dezavantajat formatia antrenata de Ionut Popa in partidele cu Gloria Bistrita si Steaua. "In fotbalul nostru se intampla lucruri absurde. Avem aproape jumatate din echipa in infirmerie din cauza accidentarilor, dar tot noi am primit cartonas rosu si tot noi umblam pe la comisii. Nu stiu ce are acest Balaj cu noi. Nu vreau sa-l mai vad la centru la un meci de-al Politehnicii Iasi! Ne-a rezolvat si cu Bistrita, cand ne-a anulat un gol valabil, si cu Steaua acum. Gata! O sa cerem sa nu mai fie delegat la nici un meci al Politehnicii Iasi, altfel facem scandal!", a amenintat Boca. "Vicele" Vasile Simionas, a fost la fel de dur. "Nesansa noastra nu a fost bara lui Sfarlea, ci prezenta lui Balaj, care a viciat rezultatul. In momentul in care Radoi s-a crezut la Tokyo, la o gala K1 si nu in Ghencea, Balaj nu a luat nici o masura.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.