Sport 14 August 2007 01:30
Partida-tur dintre campioana Romaniei, Dinamo si formatia clasata pe locul patru in Italia se anunta una extrem de disputata. Ambele echipe au o pofta mare de a ajunge in Liga Campionilor.

Publicatia "Il Giornale" titreaza "Victorie sau moarte", cu referire la meciul de maine, sustinand ca nici nu concepe ca lazialii sa nu se califice in acest sezon in Liga Campionilor, dupa o pauza de patru sezoane. "Nu cunoastem prea bine echipa romana, dar avem dorinta de a intra in grupele Ligii Campionilor si de a juca intr-o competitie la care pana acum ne uitam la televizor. Este visul nostru si vrem sa-l transformam in realitate", a afirmat Zauri.

Antrenorul lazialilor, Delio Rossi, a declarat, ieri, ca doreste ca jucatorii sai sa obtina un avantaj confortabil inca din partida-tur. "Vrem sa obtinem o performanta mare si trebuie sa ne asiguram un avantaj linistitor inca din tur. Suntem pregatiti pentru Liga Campionilor", a spus Rossi.

Sunt asteptati 7.000 de suporteri romani

Oficialii clubului Lazio Roma au vandut pana duminica 13.000 de bilete pentru partida cu Dinamo Bucuresti, dar se asteapta ca in tribunele stadio-nului Olimpico sa fie prezenti 25.000 de spectatori. De asemenea, dinamovistii vor fi sustinuti de aproximativ 7.000 de suporteri romani, multi rezidenti in Italia. Partida Lazio - Dinamo, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, are loc astazi, pe stadionul Olimpico din Roma. Meciul va incepe la ora locala 20.45 (21.45 ora Romaniei).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.