Visul de a ajunge in Liga Campionilor l-a facut si pe actionarul Vasile Turcu sa bage mana serios in buzunar. Acesta le promite lui Niculescu si compania cele mai mari prime din istorie, daca vor iesi invingatori din ambele manse cu lazialii. "Pentru aceste meciuri vor fi prime mari, asa cum nu au mai fost vreodata la clubul asta. Dar nu discutam de sume, nu ne batem cu pumnul in piept ca altii. Daca jucatorii ne fac fericiti, ii vom face si noi pe ei", a spus Turcu, care considera ca un rezultat de ega-litate in aceasta seara ar fi foarte bun.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, la intrarea pe Aeroportul Otopeni, ca mizeaza in intalnirea din aceasta seara pe atacantii sai, despre care spune ca sunt cei mai buni din tara. "Avem un meci foarte greu, dar cred in jucatori si sper sa ne intoarcem cu un rezultat foarte bun. Ne asteptam sa inscriem la Roma, dar daca venim cu un rezultat de 1-1, eu cred ca va fi foarte bine. Putem obtine un rezultat bun, pentru ca avem cel mai bun atac din Romania", a marturisit Mircea Rednic.

"Suntem campioana Romaniei. Mergem la Roma sa ne calificam. Le promit fotbalistilor mei ca vor avea cele mai mari prime daca se vor califica. Este cel mai important meci al lui Dinamo de dupa Revolutie. Orice rezultat care ne va da dreptul sa speram la calificare va fi unul pozitiv, iar eu am incredere. Lazio este o echipa valoroasa, puternica in Italia, dar Dinamo se mobilizeaza la meciurile importante. Daca vom obtine un rezultat bun, sa fiti siguri ca in retur vor fi 50.000 de dinamovisti pe stadionul 'Lia Manoliu>>", a declarat Borcea.