Sport 13 August 2007 00:50
Fundasul dinamovist Cristi Pulhac este optimist in ceea ce priveste dubla cu Lazio Roma si spune ca, desi formatia italiana a ocupat a patra pozitie in campionat, in sezonul trecut, Dinamo poate face o figura frumoasa.

Click!: Cum vezi meciul cu Lazio Roma?

Cristi Pulhac: Lazio e o echipa buna, a terminat sezonul trecut pe locul patru in campionat si trebuie sa tinem cont de acest lucru. insa Dinamo le poate face o surpriza nu tocmai placuta.

Dinamo e pregatita pentru acest meci?

Pana acum am urmarit cateva meciuri ale lui Lazio. Ne pregatim cu mare seriozitate pentru aceasta partida si sper ca finalul sa fie unul bun pentru noi. in ceea ce ma priveste ca pana la ora meciului sa ma refac, caci dupa meciul cu Ceahlaul mi s-a umflat glezna dreapta.

Esti emotionat ca vei juca pe Stadio Olimpico, in fata a 80.000 de suporteri?

Dinamo este obisnuita cu multi supor-teri, iar atmosfera va fi formidabila. La meciul cu Everton au fost mult mai multi suporteri decat cei care voi veni la meciul cu Lazio. Am mai jucat pe stadioane mari si numarul mare al suporterilor nu ne sperie.

Stii ca fanii lui Lazio sunt rasisti, crezi ca George Blay va avea probleme?

Eu sunt de parere ca fanii lui Lazio vor veni sa-si incurajeze echipa, nicidecum sa scandeze lozinci rasiste la adresa jucatori-lor de culoare. Va fi o superatmosfera, iar George nu va avea probleme. De altfel, ne asteptam sa fim incurajati de peste 2.000 de suporteri romani, caci sunt multi plecati la munca in Italia. Mergem sa cucerim Roma!

Cu ce echipa din Italia simpatizezi si unde ti-ar placea sa joci, in cazul in care vei avea voie sa pleci?

Din Italia imi place Inter Milano. Deocamdata, nu ma gandesc la nici o echipa, ci doar la calificare.

Aici vor sta dinamovistii

Campioana Romaniei este cazata la Roma, intr-un hotel de patru stele, recent construit, situat in centrul orasului. Cladirea dispune de 64 de camere si apartamente. Pe raul Tevere, pe langa Vatican, Piata Spaniei si Piata del Popolo, se zareste Hotelul "Donna Laura Palace", o constructie moderna, de pe terasa careia poti admira cateva dintre piesele istorice ale orasului Roma. Pretul unei camere duble in hotelul "Donna Laura Palace" depaseste 160 de euro, in cost fiind inclus si micul dejun.

SS Lazio a castigat triunghiularul de la Fiuggi

Adversara dinamovistilor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Lazio Roma, a facut, sambata, scor cu doua echipe din ligile inferioare din Italia, la un triunghiular organizat la Fiuggi. Lazio Roma a intrecut cu scorul de 7-0, in primul meci, gazdele de la Fiuggi si cu 3-0, in a doua partida disputata, formatia de Serie D, Ferentino. Cel mai bun jucator al "bianco-celestilor" a fost Simone Inzaghi, el reusind sa marcheze trei goluri.

Ceilalti marcatori ai lui Lazio au fost Pandev (2 goluri), Kolarov, Rocchi Manfredini, Mudyngai si albanezul Tare. Lazialii au plecat, ieri, spre cantonamentul de la Formello, unde Delio Rossi va pregati partida mult asteptata de marti, cu Dinamo.

Astazi, la ora 11.00, Dinamo pleaca spre Roma cu un avion al companiei tiriac Air, iar la ora 20.45, ora jocului, "cainii" vor efectua antrenamentul oficial pe Stadio Olimpico. Echipa antrenata de Mircea Rednic va fi cazata la Hotelul "Donna Laura Palace". La ora 20.10, antrenorul Mircea Rednic va sustine o conferinta de presa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.