Sport 13 August 2007 00:43
Investitiile in echipa clujeana incep sa dea roade. Aseara, elevii lui Ioan Andone au aratat ca sunt o echipa care se bate la titlu alaturi de fortele traditionale ale fotbalului romanesc, Dinamo, Steaua si Rapid.
Echipa clujeana a reusit sa ii reduca la tacere pe spectatorii olteni inca din minutul trei al jocului, cand fostul oltean, Eugen Trica, l-a lasat fara replica pe Bornescu cu un sut de la 25 de metri, direct la vinclu. Autorul deschiderii scorului a fost apoi fluierat pana in momentul inlocuirii sale (75), de tot stadionul. Au urmat minute bune de joc ale echipei gazde, care a reusit egalarea prin internationalul Dorel Stoica (31) si a avut alte doua ocazii prin Stoianof. Vedetele CFR-ului, Semedo si Didi, au reusit sa-si impuna jocul, iar brazilianul a inscris pentru 2-1 (min. 50) si a majorat scorul dupa 10 minute spre marea satisfactie a lui Andone, care a jubilat pe margine.

"Craiova poate sa ne bata doar daca intra pe teren socrul meu, Ilie Balaci, impreuna cu Beldeanu, Cartu, Tilihoi si ceilalti", declara Eugen Trica, autorul primului gol de aseara, inaintea partidei din Banie. si a avut dreptate. Universitatea din 2007 se poate mandri de ieri cu stadionul Ion Oblemenco. De la ora 10.00 si pana la inceperea meciului cu CFR, peste 2.000 de olteni au vizitat vestiarele si salile recent renovate de patronul Adrian Mititelu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.