Sport 11 August 2007 00:43
Bodyguarzii patronului de la Jiul l-au desfigurat pe Mihai Lungan

Mihai Lungan, fotbalistul Jiului Petrosani, a fost batut crunt, joi, de oamenii patronului clubului, Alin Simota. Boss-ul minerilor sustine ca nu stie nimic, el fiind plecat in Italia. Un alt jucator al Jiului, Ovidiu Istinie, a scapat de bataia bodyguarzilor lui Simota pentru ca a semnat hartiile puse in fata de cei de la Jiul.

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Mihai Lungan, a fost luat pe sus de oamenii lui Simota, din cauza ca nu a vrut sa semneze actele pe care oficialii clubului petrosanean i le-au pus in fata. Daca Lungan nu a vrut sa semneze si a luat o bataie zdravana, celalalt jucator aflat in conflict cu Simota, Ovidiu Istinie, a semnat de frica bataii. Mihai Lungan nu isi primise banii de contract de mai multe luni de la Simota, jucatorul depunand un memoriu la FRF. "Eram in spatele portii si ma uitam la antrenamentul echipei, pentru ca nu am voie sa ma antrenez. A venit un antrenor de la echipa de juniori si mi-a spus ca ma asteapta Simota la vestiar. Am impins usa care nu se deschidea. Cand sa plec, doi bodyguarzi m-au luat pe sus si mi-au dat prin toate partile. Am dintii sparti si cateva coaste rupte. il voi da in judecata", a declarat fotbalistul.

Doi dintre bodyguarzii patronului au mai fost implicati in urma cu doi ani intr-un alt incident violent. La finalul unui meci disputat la Ineu, un spectator a fost batut de garzile de corp ale lui Simota, pentru ca a tipat in gura mare ca partida respectiva nu se joaca corect.

"Un fotbalist de la Jiul a depus plangere, pentru lovire si alte violente, impotriva a doi bodyguarzi de la club. Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani", a declarat seful Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, fotbalistul a fost sfatuit sa mearga la medicul legist in vederea obtinerii unui certificat medico-legal. (foto sus)

Sdrobis: 'Mihai era desfigurat>>

Managerul Jiului vrea sa plece

Managerul general al clubului Jiul Petrosani, Ioan Sdrobis, are de gand sa demisioneze din functie, dupa acest incident provocat de bodyguarzii lui Simota. "Nu stiu ce sa intamplat, pentru ca nu am fost acolo sa vad, dar va spun ca am 62 de ani si nu am mai vazut asa ceva pana acum. Am vazut jucatorul in fata si am ramas tampit cand l-am vazut. Era desfigurat. si eu am mai urecheat jucatori. I-am mai dat un sut in fund si lui Chivu, dar asa ceva nu am facut. Acum, ma gandesc serios sa plec de la acest club, pentru ca eu nu pot minti ca nu l-am vazut pe jucator batut", a dezvaluit Ioan Sdrobis.

Simota: 'Nu am bodyguarzi>>

Patronul gruparii echipei din Valea Jiului, Alin Simota, sustine ca, in momentul in care fotbalistul a fost batut, el era plecat in Italia. "Nu am cunostinta de asa ceva. Chiar m-ati luat prin surprindere. Eu nu am body-guarzi, in primul rand. Sunt socat de ceea ce scriu ziarele. Eu sunt plecat in Italia si nu ascult aberatiile pe care le spune unul sau altul. Voi merge maine dupa-masa la club sa vad care este treaba", ne-a declarat finantatorul clubului, Alin Simota.

Ionut Lupescu, directorul general al FRF: "Daca lucrurile declarate de jucator sunt adevarate, pot spune ca e o situatie extraordinara. Suntem in anul 2007, intr-o tara civilizata, iar asa ceva nu este permis. E foarte important ca jucatorul sa aduca dovezi in sprijinul declaratiei sale, pentru a se putea lua masuri impotriva vinovatilor", a marturisit Lupescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.