Ieri, in jurul pranzului, cand toata lumea se astepta ca Gigi Becali si Ana Maria Prodan, impresarul fotbalistului, sa declare ca lucrurile s-au linistit si ca fotbalistul este al Stelei, a venit bomba, aruncata de patronul "ros-albastrilor". "Am vorbit cu Iacov (n.r. presedintele clubului Progresul), pentru ca mie imi e rusine de jucator.

Am oferit 1,5 milioane de euro, platiti in trei transe. 500.000 acum, restul in doi ani, apoi, in cazul unui eventual transfer afara, ei primeau 50%, insa Iacov a zis ca nu este de acord, iar transferul a cazut", a explicat Gigi Becali. Impresarul jucatorului a lasat sa se inteleaga faptul ca transferul lui Herea in Giulesti nu e exclus: "Iacov trebuie sa-si dea acordul si daca cei de la Rapid au oferit 1,5 milioane euro, sa vina cu banii mai repede".

Finantatorul echipei din Ghencea a povestit ca Hagi nu mai avea nevoie de jucatori, insa l-ar fi luat pe Herea pe baza promisiunii facute fotbalistului si tatalui acestuia: "Eu l-am luat deja pe Plesan, dar faceam gestul asta pentru baiat. Oferta de 2,5 milioane a fost doar o conventie sa-l iau inaintea lui Copos. Ana Maria nu are nici o vina! Vinovati sunt Copos si Iacov".