Sport 10 August 2007 01:35
Internazionale Milano a castigat miercuri seara Trofeul Birra Moretti, desfasurat la Napoli, dupa ce a invins cu 2-0 pe Napoli si cu 1-0 pe Juventus. Ambele partide au durat cate 45 de minute.

Cristi Chivu a fost folosit toate cele 45 de minute ale primului meci, victoria cu Napoli. in meciul-vedeta al serii, cu Juventus, antrenorul Roberto Mancini a preferat sa-l menajeze pe capitanul nationalei Romaniei. Urmatorul meci al lui Inter va avea loc maine, in Olanda, intr-un amical cu AZ Alkmaar. "Sunt emotionat dupa primul meci in Italia, cu Inter. Aceste partide sunt importante, deoarece putem vedea in ce punct am ajuns cu pregatirea. Antrenorul ma sustine si acest lucru imi face placere", a afirmat Chivu.

Fundasul roman a fost considerat insa cel mai slab fotbalist al milanezilor, site-ul goal.com notandu-l cu 4,5. "Se spune ca s-a antrenat bine cu Roma. Se spune ca nu a avut probleme de acomodare. Se spune ca este un campion. Cu toate astea a avut dificultati. Nu s-a inteles prea bine cu Materazzi, si nici cu ceilalti din defensiva", a scris goal. com.

Mutu, aplaudat o repriza

Mutu continua sa faca furori la Florenta. "Briliantul" a deschis scorul in amicalul pe care AC Fiorentina l-a castigat miercuri, cu 5-0, in fata formatiei de tineret a clubului. Adrian nu a jucat decat in prima repriza, dar a fost considerat unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. "Tot ceea ce a dat pe teren a facut-o in aplauzele publicului", a scris firenzeviola.it, site care a mai anuntat ca Bobo Vieri a inscris in aceasta partida de verificare primul sau gol in echipamentul "viola".

Pandev, pericol public

Inainte de me-ciul din deplasare, care va avea loc astazi, la Piatra Neamt cu Ceahlaul, si de cel cu Lazio, de marti, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, portarul Bogdan Lobont e increzator in sansele "cainilor". "Am intrat intr-o perioada de pregatire foarte intensa, cu cate doua antrenamente pe zi la Saftica si suntem increzatori intr-o victorie in partida cu Piatra Neamt.

Cu trei puncte vom avea un moral ridicat pentru intalnirea cu Lazio", a declarat, pe site-ul sau personal, Lobont. Adversarul lui Dinamo din turul trei preliminar al Champions League, Lazio Roma, a invins sub privirile lui Mircea Rednic si a 12.000 de suporteri, cu scorul de 2-1, formatia elena Panathinaikos, in meciul de prezentare a lotului.

Pandev a deschis scorul pentru gazde in minutul 24, dar dupa numai sase minute N'Doye a executat perfect o lovitura libera pentru 1-1. in minutul 30 al partidei disputata pe stadionul Flaminio, macedoneanul Pandev a reusit dubla stabilind rezultatul final: 2-1 pentru Lazio. "Jocul nostru s-a imbunatatit si mai avem in conti-nuare potential sa crestem pana la meciul cu Dinamo" , a declarat tehnicianul italienilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.