Sport 10 August 2007 01:31
Boss-ul lui Zaglebie a declarat dupa meciul din Ghencea ca n-a vazut prea mari diferente intre echipa sa, care are un buget de 5.000.000 de euro, si Steaua, grupare cu un buget de 30.000.000 de euro.
"Doar lipsa noastra de experienta a facut ca Steaua sa se califice", a spus Robert Pietryszyn, un om de afaceri cu o avere de peste un miliard de euro. "O voi urmaripe Steaua in continuare si cred ca va reusi multe daca Hagi va fi ca antrenor la fel de bun pe cat a fost ca fotbalist", a declarat polonezul.

Pietryszyn a mai spus ca si-ar dori sa patroneze o echipa ca Steaua, atat prin prisma palmaresului, cat si prin faptul ca gruparea din Ghencea "are cativa jucatori foarte buni". Polonezul l-a caracterizat scurt si pe Gigi Becali, din partea caruia a primit miercuri, la dineul oficial, o icoana: "Este un om interesant!". La plecarea de la stadion, Pietryszyn l-a felicitat pentru joc pe antrenorul Czeslaw Michniewicz si a spus ca Zaglebie va ajunge in scurt timp un nume important in Europa. La randul sau, Michniewicz a declarat ca echipa sa a fost privata de un rezultat pozitiv si din cauza unor greseli ale arbitrilor. "Tot ce e frumos se termina repede. Am avut multe asteptari in legatura cu Liga Campionilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.