Sport 9 August 2007 00:59
Carlos Dunga, selectionerul nationalei Braziliei, a anuntat lista celor 22 de jucatori care vor lua parte la partida amicala cu Algeria, din data de 22 august, de la Montpellier, printre acestia figurand si vedetele Kaka si Ronaldinho.
Acestia doi cerusera sa nu fie chemati pentru partidele din Copa America, din cauza oboselii acumulate de-a lungul sezonului competitional din Europa. Pe lista prezentata de Federatia Braziliana de Fotbal figureaza si tanarul Lucas, 20 ani, una din marile sperante ale fotbalului din tara lui Pele, transferat recent de Liverpool si care a jucat pana acum in nationala de tineret. in palmaresul intalnirilor directe dintre Brazilia si Algeria, figureaza trei meciuri, toate terminate cu victoria brazilienilor. Iata componenta lotului selectionat de Dunga: portari: Julio Cesar, Doni; aparatori: Daniel Alves, Maicon, Gilberto, Kleber, Juan, Lucio, Alex Silva, Naldo; mijlocasi: Fernando, Josue, Mineiro, Elano, Julio Baptista, Kaka, Diego, Lucas; atacanti: Robinho, Vagner Love, Rafael Sobis si Ronaldinho.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.