Sport 9 August 2007 00:49
Fost portar in Serie A, la Fiorentina, Bogdan Lobont a afirmat pe blogul site-ului sau personal ca Dinamo este favorita dublei pentru Liga Campionilor, cu Lazio Roma.

"Chiar daca italienii sunt o forta, nu trebuie sa uitam ca noi suntem campionii Romaniei si ca avem un lot mai puternic decat cel din sezonul trecut. Vom face tot ceea ce tine de noi pentru a nu pierde la Roma si, in cazul in care ne vom intoarce de acolo cu un punct, sansele noastre de a intra in grupele Champions League vor fi destul de insemnate" , a scris "Pisica" pe blogul sau personal. in perspectiva dublei cu Dinamo, lazialii fac eforturi uriase pentru a se intari.

Primul pe lista de achizitii e un tanar talent "made in USA", de 20 de ani, Danny Szetela, de la Columbus Crew. Apoi, daca va fi un verdict de lunga durata in cazul accidentarii francezului Meghni, "biancocelesti" urmaresc sa-l readuca la echipa pe Stefano Fiore, fotbalist care vineri va avea o intalnire decisiva cu oficialii Valenciei pentru rezilierea pe cale amiabila a contractului sau cu gruparea spaniola. Cel mai ieftin bilet de intrare la prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, dintre Lazio si Dinamo, partida care se va desfasura la 14 august, ora 21.45, pe Stadio Olimpico, costa 10 euro, iar cel mai scump este 70 de euro.

Reprezinta aceeasi firma ca Beckham

Bogdan Lobont a incheiat un contract de reprezentare valabil pe doi ani cu firma de echipament sportiv Adidas, desi clubul la care evolueaza este sponsorizat de marca Nike, informeaza site-ul oficial al jucatorului. in urma acestei intelegeri, Lobont va juca in echipament Nike, cu exceptia manusilor, care sunt facute special de firma Adidas. in afara terenului si a actiunilor oficiale ale clubului, Lobont va reprezenta marca germana. Pe lista fotbalistilor celebri care sunt sponsorizati de Adidas se gasesc nume ca Lampard, Messi, Beckham sau Kaka.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.