Sport 8 August 2007 00:18
E aproape clar ca zilele, saptamanile lui Rednic la Dinamo sunt numarate, perpetuarea sa ca antrenor tinand doar de "dubla" cu Lazio, adica de o minune.
Daca ati observat omuletul asta cand cu zambet trufas, cand isterizat si agitat ca o membra a organizatiei de femei a PRM, si-a creat numai dusmanii, neavand nici un prieten, nici macar pe potaia lui Cornel Dinu, desi intr-o cunoscuta reclama se spunea despre caini ca te iubesc asa cum esti. Suporterii nu l-au suportat din start din cauza cazierului sau giulestean ca si pentru victoria cu Vasluiul in Stefan cel Mare de anul trecut in urma careia alb-rosiii au pierdut titlul, actionarii nu l-au prea agreat, insa unii dintre ei l-au sustinut cica numai pentru profesionalismul sau, iar jucatorii l-au acceptat o buna perioada de timp cu tot caracterul sau pervers intrucat erau prea mici pentru a face gat, plus ca au existat si performante indiscutabile. Dar, cum se spune in lumea bolanda a acestui sport, cand ai pierdut sprijinul vestiarului esti terminat, adevar de care s-au lovit de-a lungul timpului antrenori cu adevarat mari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.