Sport 8 August 2007 00:14
Selectionerul Victor Piturca a anuntat numele jucatorilor romani legitimati la cluburi din strainatate convocati pentru meciul amical Romania - Turcia, programat pe stadionul "National" la 22 august, de la ora 21.00.
Astfel, la aceasta partida au fost chemati sapte "stranieri": Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Razvan Rat (FC sahtior Donetk), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (tSKA Sofia), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Adrian Mutu (Fiorentina). Numele jucatorilor legitimati la cluburi din tara, convocati pentru jocul contra nationalei Turciei, vor fi anuntate dupa disputarea meciurilor din cadrul etapei a IV-a a campionatului Ligii I, pentru a-i putea vedea la treaba pe cei care vor fi chemati pentru a evolua in tricoul primei reprezentative. Reunirea lotului este programata luni, 20 august, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.