Sport 8 August 2007 00:11
Doua dintre cele mai valoroase jucatoare din istoria tenisului mondial, Martina Navratilova si Monica Seles, vor juca un meci demonstrativ in ultima zi a BCR Open Romania.
Partida va avea loc in ziua de 16 septembrie, cu incepere de la ora 19.00, dupa terminarea finalelor de simplu si de dublu din cadrul competitiei. Navratilova si-a incheiat cariera in septembrie 2006, la varsta de 49 de ani, cand a castigat cel de-al 354-lea turneu din cariera, respectiv proba de dublu mixt de la US Open, alaturi de compatriotul ei Bob Bryan.

Monica Seles, in varsta de 33 de ani, a castigat 59 de turnee in cariera, din care 53 la simplu, ultimul in 2002, la Doha. Seles are in palmares noua titluri de Grand Slam la simplu. Ea nu a mai jucat in circuitul WTA din iunie 2003. BCR Open Romania se va disputa in perioada 8-16 septembrie, la Bucuresti, si-l va avea ca favorit pe italianul Volandri


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.