Sport 8 August 2007 00:10
Directorul sportiv al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, este pe punctul de a antrena din nou. Cel putin asa sustin oficialii egiptenilor de la SC Zamalek, care ieri au anuntat ca sunt interesati de serviciile tehnicia-nului oltean.
Zamalek, una dintre cele mai titrate echipe din Egipt, a terminat sezonul trecut pe locul doi, la cinci puncte de campioana Al Ahly. Postul de antrenor principal a ramas liber, dupa ce francezul Henri Michel si-a dat demisia, la doar patru luni dupa ce semnase contractul cu egiptenii.

Michel s-a decis sa dea curs unei oferte extrem de avantajoase din partea Federatiei marocane, care i-a propus postul de selectioner. Interesant este faptul ca, desi oficialii lui Zamalek si-au manifestat dorinta de a-l aduce pe Balaci la echipa, acesta sustine ca nu stie nimic de un posibil transfer in Egipt. Actualul director sportiv al Universitatii Craiova are o vasta experienta in zona, el mai antrenand in trecut Club Africain Tunis, Olympique Casablanca, Al Shabab, Al Nassr, Al Hilal si Al Sadd, cu care a reusit ca castige 20 de trofee. De asemenea, a antrenat de doua ori pe Universitatea Craiova.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.