Fanii Stelei spun ca au hotarat "sa ignore patronul clubului Steaua si sa-si sustina echipa cu conditia ca si acesta sa ignore suporterii stelisti", se arata in comunicatul semnat de reprezentantii Peluzelor Nord si Sud si ai AISS, citat deNewsIn.

"Aceasta masura nu trebuie interpretata ca o acceptare a actiunilor domnului Becali din trecut, nu ca o uitare a gesturilor ostentative, a gafelor si a declaratiilor jignitoare adresate suporterilor, ci ca o decizie matura din partea unor oameni rationali care pun interesul echipei si respectul pentru legenda Gheorghe Hagi mai presus decat un conflict declarat impotriva unei persoane ce a ales mereu sa sacrifice echipa din orgoliu si ratiuni electorale ce au tinut de imaginea personala", mai precizeaza reprezentantii fanilor echipei din Bulevardul Ghencea.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, declarase ca va inchide peluzele stadionului din cauza protestelor suporterilor, iar pentru noul sezon clubul Steaua nu a emis abonamente pentru cele doua peluze.
Urmatorul meci al Stelei este programat miercuri, de la ora 20:30, impotriva lui Zaglebie Lubin, in mansa secunda a turului II preliminar al Ligii Campionilor.