"Nu mi se pare normal sa fiu injurat ca la usa cortului dupa o victorie. Spectatorii de la Urziceni nu au nici o treaba cu fotbalul si, daca la meciul urmator situatia va continua, ma gandesc sa plec", a spus Stelea, vadit afectat de atitudinea suporterilor locali la scorul de 2-0 pentru "U" Cluj.

Mai diplomat, antrenorul Dan Petrescu a precizat ca s-a aflat nu o data, ca jucator, in aceasta situatie si ca lucrurile s-au indreptat pe parcurs: "Asa e fotbalul. Sunt situatii de acest gen si nu e tocmai placut sa auzi tot felul de porcarii strigate din tribuna, cand jocul nu merge.

Referitor la joc, "Bursucul" a declarat ca le-a cerut jucatorilor la pauza nu doar sa egaleze, ci sa invinga, lucru care s-a si intamplat pana la final.

Presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a trait la maximum meciul echipei, ca in vremurile bune cand se afla la Steaua.

Victoria obtinuta in extremis de Unirea Urziceni l-a dus cu gandul la meciul anterior de la Bistrita, cand echipa ialomiteana a prins "pestisorul de aur" si, pana sa-si puna dorinta, acesta a scapat printre degete. Acum, potrivit lui Stoica, "Urziceniul a prins trei pestisori de aur"!