Sport 7 August 2007 00:00
Mijlocasul lui FC National a declarat ieri ca s-a saturat de tergiversarea transferului sau si ca vrea sa se termine totul cat mai repede pentru a sti la ce echipa joaca.
Jucatorul a fost prezentat oficial de Rapid in cadrul unei conferinte de presa, dar ulterior a primit oferte de transfer de la Steaua si Dacia Mioveni, in valoare de 2,5 milioane de euro, respectiv 4,1 milioane de euro. Totusi, surse din Giulesti au dezvaluit ca Herea urma sa fie transferat aseara la Rapid.

"Vreau sa se termine o data cu transferul asta, pentru ca nu imi face bine toata situatia asta. M-am saturat de incertitudinea asta. Vreau si eu sa intru in normal, pentru ca a inceput campionatul si nu stiu unde voi juca. Nu imi face bine deloc ce se intampla, dar eu astept", a spus Herea. Intrebat la ce echipa prefera sa joace dintre Rapid sau Steaua, Herea a raspuns: "Nu s-a pus problema sa aleg intre o echipa si alta pana in momentul asta. Deocamdata, eu nu stiu nimic. Eu ma antrenez cu FC National si astept si eu un raspuns. Nu stiu daca de la Rapid de la Steaua, habar n-am cu cine se discuta in momentul asta!". Cu toate acestea, mijlocasul a mentionat ca isi doreste sa colaboreze din nou cu fostul sau antrenor, Bergodi, care acum conduce pe Rapid: "Cu dansul pe banca m-am simtit cel mai bine ca fotbalist. A fost aproape singurul om care m-a pus in valoare cu adevarat. Normal ca as vrea sa colaborez din nou. Mi-ar facea mare placere". Oferta venita pe numele sau din partea Daciei Mioveni, prin intermediul lui Gigi Netoiu, nu este considerata reala de mijlocasul "bancar".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.