Primul pe asa-zisa lista a lui Staicu pentru preluarea functiei de antrenor principal la Universitatea, Basarab Panduru a spus "pas" propunerii lui Staicu.
El nu s-a prezentat ieri la cantonament, asa cum se asteptau ziaristii si fotbalistii. Se pare ca Dinel i-ar fi impus ca prim-obiectiv obtinerea a noua puncte in urmatoarele trei jocuri de campionat, adica si victorii contra Sportului si Stelei pe teren propriu si un succes in deplasare, contra Politehnicii Iasi. Cam greu, daca nu imposibil.

Firesc, Panduru a considerat ca de fapt Dinel n-a vrut sa negocieze, iar suporterii ar considera de astazi ca de fapt tot Badea va ramane antrenor la Universitatea. De altfel, Panduru ceruse 100.000 de dolari pana in vara si o consistenta prima de instalare, plus mana libera in alcatuirea bancii tehnice, prin aducerea lui Stangaciu in locul lui Silviu Lung.

HIZO, MAI APROAPE

In stilu-i caracteristic, Dinel a vehiculat din nou, ieri, posibile nume de antrenori, cum ar fi Hizo si Nae Ungureanu, dar si de presedinti, cum ar fi Florin Halagian. Conform unor surse din anturajul clubului, astazi urmeaza totusi ca "Dulaul" sa soseasca astazi in Banie, lucru pe care nu-l prea mai crede nimeni, avand in vedere ca Staicu nu vrea decat antrenori ieftini, eventual voluntari.

Pana suporterii olteni vor afla numele noului antrenor, e bine de stiut ca Staicu a mai facut un sondaj in rastimpul celor 20 de minute, cate a petrecut la cantonament in compania jucatorilor. "Sunt mai multe nume, cam 10 antrenori, pe care ii tatonez. Sunt cei vehiculati prin presa, dar si altii. Nu pot spune un nume pentru ca nu am obtinut inca semnatura antrenorului respectiv. Echipa trebuie sa aiba cat mai repede antrenor si vreau sa nu mai pierdem nici o zi din aceasta pauza competitionala", a spus Staicu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.