Sport 6 August 2007 00:36
Fara sa straluceasca, ros-albastrii si-au trecut in cont a treia victorie din tot atatea meciuri oficiale in "era Hagi"
Steaua este departe de jocul pe care il asteapta suporterii, dar, chiar si in conditiile unor exprimari mai modest, castiga. Hagi nu a triumfat in partidele amicale din aceasta vara decat intr-un singur joc, dar odata incepute intalnirile oficiale, victoriile se aduna. Ca si in precedentele partide, cu Ceahlaul si cu Zaglebie, Steaua a muncit mult la Constanta, in meciul de vineri seara, iar la final si-a mai trecut in cont inca trei puncte, care devin si mai pretioase dupa esecul inregistrat sambata de Dinamo. "Regele" a repetat obsesiv in ultima perioada ca are nevoie de rezultate, pentru a putea construi in liniste o echipa puternica, iar pana acum, cu sprijinul extraordinar al lui Dica, autorul tuturor celor trei goluri marcate de Steaua in acest campionat, ii iese.

La finalul partidei destul de modeste de la Constanta, in timpul careia Hagi s-a bucurat de doua ovatii la scena deschisa din partea publicului, dupa ce anul trecut era huiduit, pe cand venea cu Poli Timisoara in orasul sau natal, antrenorul Stelei era multumit. "Au existat mai multi factori care au facut ca meciul sa fie greu: meciul de marti, deplasarea, faptul ca intalneam o echipa ranita in orgoliu (n.r. dupa ce Farul a debutat cu un 0-4 la Craiova in acest campionat), caldura, oboseala. Vreau sa remarc dorinta, concentrarea si luciditatea de a ne bate sa castigam. Asta era obiectivul: sa luam trei puncte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.