Sport 6 August 2007 00:34
Mijlocasul Gloriei Bistrita, Cristian Coroian, adus in aceasta vara de la CFR Cluj, a „furat" victoria giulestenilor cu un gol senzational marcat in minutul 90
Rapidul a pierdut primele puncte in aceasta editie de campionat terminand la egalitate, scor 2-2, meciul disputat pe teren propriu contra Gloriei Bistrita, echipa antrenata de fostul jucator giulestean Ioan Ovidiu Sabau.

Gazdele, care de altfel au dominat copios tot meciul, au inceput bine jocul si, dupa o ocazie mare a brazilianului Cesinha, care a sutat pe langa poarta, Mugurel Buga a deschis scorul in minutul 27 cu un sut din interiorul careului. Bistritenii au revenit de la cabine mai indrazneti si, in minutul 54, Cosmin Tilinca a marcat impingand in plasa un balon respins cu greutate de Coman. Jucatorii rapidisti au acuzat socul si au rarit atacurile spre poarta lui Tatarusanu. Giulestenii au preluat din nou conducerea in urma unei combinatii de efect intre Buga si Mazilu, ultimul inscriind cu o executie spectaculoasa din careu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.