Romanul a fost integralist si, chiar daca nu a marcat, evolutia lui a fost remarcata de presa. Wiesbaden a deschis scorul in minutul 49, prin Catici. VfB Stuttgart a punctat prin Hilbert, care a transformat doua lovituri de la 11 metri, in minutele 63 si 90+1.

In alta ordine de idei, la campioana Germaniei, Marica are parte de surprize. Pe langa acomodarea de rutina, fostul elev al lui Mircea Lucescu la sahtior Donetk trebuie sa se obisnuiasca si cu vestiarul. Unul dintre coechipieri, Thomas Hitzlsperger, si-a trimat parul pubian pana a ajuns sa arate precum logoul clubului. El a pozat apoi intr-un studio, aflat la 20 de kilometri de oras si mult timp fotograful a tinut secretul.

Collegii de la "Bild" au descoperit intre timp alti doi potentiali "clienti" printre jucatorii lui VFB Stuttgart, banuiala cea mai adanca ramanand totusi asupra lui Hitzlsperger. Motivul real al acestei decizii fusese luat inainte ca VFB sa castige campionatul german, iar pariul pierdut s-a materializat cu o tunsoare excentrica.