Sport 6 August 2007 00:30
Cu Cristi Chivu pe teren din primul pana in ultimul minut, Internazionale Milano a pierdut lamentabil, 0-3, amicalul contra lui Aston Villa.
Dupa victoria impotriva lui Manchester United, echipa capitanului nationalei Romaniei a suferit o infrangere usturatoare in fata englezilor de la Aston Villa. Cristi Chivu, aflat la al treilea joc in tricoul lui Inter, in decursul unei singure saptamani, a avut o evolutie modesta in meciul de sambata seara. Mai mult, romanul a provocat ultimul gol marcat de britanici. Chivu l-a faultat in careu pe Agbonlahor, iar Barry a transformat cu siguranta lovitura de pedeapsa.

"Nimanui nu-i place sa piarda, chiar daca este vorba de un meci amical, insa nu putem spune ca aceasta infrangere a venit ca o surpriza pentru noi", a declarat la finalul jocului antrenorul lui Inter, Roberto Mancini. Milanezii au acuzat din plin oboseala acumulata in cadrul turneului de pregatire englez, fapt care l-a determinat pe Mancini sa le dea jucatorilor doua zile libere. "Nu am facut un meci slab, insa am fost foarte obositi. De abia ne tineam pe picioare", a marturisit Julio Cesar. Pentru Inter urmeaza miercuri participarea la miniturneul Birra Moretti, un triunghiular la care vor mai juca Napoli si Juventus.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.