Sport 4 August 2007 00:07
Decarul Stelei l-a mai salvat o data pe Hagi, inscriind singurul gol al partidei de pe stadionul care i-a purtat numele pana acum un an.
Steaua a castigat al treilea meci oficial consecutiv, la limita, impunandu-se cu 1-0 la malul marii. in fata a 10.000 de spectatori, ros-albastrii au inceput ofensiv partida, dar nu au pus deloc in pericol poarta lui Vlas in primul sfert de ora.

Cristian Predan cristian.predan@adevarul.ro Singura ocazie serioasa a ros-albastrilor din prima repriza a avut loc in minutul 16, atunci cand Dica a trimis cu capul din 7 metri, dar portarul Vlas a fost pe minge si a reusit sa respinga. La sterilitatea jocului a contribuit si Farul care si-a propus mai intai sa se apere si apoi sa atace daca este posibil. Prin urmare, gazdele nu s-au remarcat decat prin cateva faze frumoase la centrul terenului, unde brazilianul Gerlem a evoluat destul de bine.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.