Sport 4 August 2007 00:01
Patronul lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat joi seara in cadrul unui interviu acordat postului Telelombardia, ca este multumit de jocul echipei din meciurile amicale, dar mai ales de cele mai noi transferuri ale echipei, Cristi Chivu si David Suazo.
"Mi-a facut placere ca echipa a cistigat si a demonstrat ca are caracter, iar jucatorii au dat dovada de talent, lucru pe care il asteptam toti. Suazo si Chivu au evoluat foarte bine si sint multumit si de jocul prestat de fotbalistii mai tineri, care au intrat in repriza a doua. Pacat de autogolul lui Adriano, dar a fost decit un meci amical", a afirmat Moratti, care s-a referit si la piata transferurilor: "Este definitiv inchisa. Intr-adevar am avut o intilnire cu Marco Branca (n.r. - directorul tehnic al lui Inter, responsabil cu transferurile), dar doar ca sa-i urez o vacanta placuta. Nu avem programate alte transferuri".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.