Sport 3 August 2007 01:02
Intr-un interviu acordat publicatiei poloneze, antrenorul Czeslaw Michniewicz ramine optimist pentru meciul retur cu Steaua, desi echipa sa a pierdut la Lubin cu scorul de 0-1.
"Meciul cu Steaua ne-a paralizat. Romanii joaca regulat in cupele europene, au numeroase meciuri internationale. Verificati-i pe Goian, Dica, Radoi... Diferenta dintre noi si Steaua este ca echipa romana l-a cumparat pe Golanski cu un milion de euro, apoi inca zece jucatori, iar noi am platit pe toate transferurile jumatate din suma pe care au dat-o ei pe Golanski. Stiu ca ne va astepta o atmosfera incendiara pe stadionul Steaua. Daca la un meci amical romanii au fost incurajati de 15.000 de fani, inchipuiti-va ce va fi la un meci de LC. Situatia noastra e grea, dar nu tragica, sintem capabili de mai mult la Bucuresti. Nu ne pierdem speranta", a spus Michniewicz.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.