Sport 3 August 2007 00:52
Arsenal i Manchester. Acestea au fost primele adversare ale lui Chivu, de cand s-a transferat la Inter.

Miercuri seara, capitanul echipei nationale a Romaniei a fost integralist in meciul amical pe care echipa sa l-a disputat in Anglia, contra "diavolilor" de la Manchester United. Chivu a revenit astfel pe Old Trafford, stadion de trista amintire pentru fundasul interist. Ultima sa prezenta pe "Teatrul viselor" a coincis cu o umilinta extrema, dupa ce formatia la care activa, AS Roma, a fost invinsa categoric cu 7-1.

O data cu transferul la Milano, a venit si timpul revansei pentru Cristi Chivu. in fata a peste 73.000 de spectatori fanatici, Inter a invins cu 3-2 campioana Angliei, dandu-i astfel sansa fotbalistului roman sa mai estompeze din impresia urata cu care a ramas dupa ultima vizita la Manchester. Golurile italienilor au fost marcate de David Suazo, autorul unei duble si Ibrahimovic, pentru englezi punctand Wayne Rooney si Adriano, autogol.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.