Sport 3 August 2007 11:26
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat miercuri seara ca toate cele 18 cluburi din Liga I valoreaza in 500 de milioane de euro, insa fara ca in aceasta suma sa fie inclusa si infrastructura, informeaza NewsIn.

"Fotbalul romanesc a crescut mult. Patronii au ales sa bage bani in fotbal, in loc sa mearga in Canare. In acest moment, Liga I valoreaza jumatate de miliard de euro, cu tot cu jucatori, dar fara infrastructura", a spus, la Telesport, Dumitru Dragomir.

Oficialul LPF sustine ca isi doreste ca in urmatorii ani valoarea cluburilor din prima liga sa se tripleze: "Jumatate de miliard inca nu e mult tinand cont de modul in care au urcat cluburile, dar ca sa ajungem valorosi, trebuie sa ajungem la un miliard si ceva, un miliard si jumatate. Fotbalul nostru a crescut vizibil".
Dragomir a mai spus ca CFR Cluj este una dintre cele mai puternice echipe din campionatul intern si are mari sanse sa castige titlul la finalul actualului sezon.

"Dupa parerea mea ar trebui sa fie cel mai tare campionat, pentru ca la final, cine castiga, intra direct in Champions League si ia multi bani, in plus mai avem una in turul II si inca sase echipe in Cupa UEFA si in Intertoto. Sase echipe sunt puternice, daca nu chiar opt. Am vazut azi (n.r. miercuri) CFR Cluj, e o nuca tare de tot. Trebuie sa intre la idei atat Steaua, cat si Dinamo sau Rapid. Ma tem ca e echipa cea mai puternica, cu rezerve puternice. Clujul poate lua campionatul", a incheiat Dumitru Dragomir.

CFR Cluj s-a impus miercuri, in deplasare, scor 1-0 cu Otelul Galati, in prima etapa a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.