Sport 2 August 2007 00:36
Echipa antrenorului roman Mircea Lucescu, sahtior Donetk, este aproape de calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins in Armenia, pe Pyunik, cu 2-0. La ucraineni, Razvan Rat a jucat toate cele 90 de minute, evolutia sa fiind una satisfacatoare.
Golurile marcate la Erevan de Gladkyy si Brandao nu l-au linistit pe antrenorul roman al "minerilor" din Donetk, care spune ca, in ciuda rezultatului inregistrat marti seara, echipa sa are 50 la suta sanse la calificare. "Nu trebuie sa ne consideram deja calificati. Mai este un meci si se pot intampla multe", a marturisit Lucescu.

"In prima repriza am jucat exact ceea ce trebuia pentru a ne impune. Din pacate, in partea a doua, fotbalistii mei s-au relaxat, iar acest lucru s-a vazut, pentru ca armenii au avut cateva ocazii periculoase. Le-am permis adversarilor sa atace si sa elaboreze jocul, lucru pe care nu trebuie sub nici o forma sa-l mai repetam la Donetk", a precizat "Il Luce". Tehnicianul le-a atras atentia jucatorilor sai asupra returului: "Pyunik nu mai are nimic de pierdut. Vor veni sa dea totul si, in mod sigur, vor fi mult mai curajosi decat au fost la Erevan".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.