"Am avut asteptari de la aceasta partida, am crezut ca putem castiga, sau cel putin sa nu fim batuti. Este greu sa joci contra Stelei, ei au fost mai buni. Steaua s-a folosit de posibilitatile sale si a avut jucatori care au urcat foarte bine la fazele fixe", a spus Michniewicz. in ceea ce priveste actualele sanse de calificare, tehnicianul polonez a mentionat: "Pentru noi, situatia este foarte grea acum, dupa acest meci. Nu e tragedie, acesta este sportul".

De aceeasi parere cu cea a antrenorului Czeslaw Michniewicz este si presa din Polonia, care recunoaste superioritatea vicecampioanei Romaniei. "Steaua a aratat ca este cu o clasa peste Zaglebie si ca are mari sanse de calificare in turul III preliminar, in timp ce campioana Poloniei este aproape de eliminare din Liga Campionilor. Zaglebie a facut transferuri care ar fi trebuit sa fie de ajutor echipei, dar nu a fost deloc asa", scrie sursa citata, dupa care continua: "Zaglebie a trebuit sa recunoasca superioritatea Stelei, care a invins cu 1-0. Returul se anunta infernal pentru campioana Poloniei.

Zaglebie a ratat pe final sansa de a egala, dar nici remiza nu ar fi fost un rezultat bun in perspectiva returului". Ziaristii polonezi dau sanse minime echipei lor de a se califica: "Echipa are nevoie de doua goluri la Bucuresti, insa va fi foarte greu, deoarece Steaua joaca foarte bine acasa".