Sport 2 August 2007 00:27
Fosta glorie a fotbalului argentinian, Diego Armano Maradona, a declarat in cadrul unui interviu ca isi doreste sa devina selectionerul Argentinei.
Potrivit "Marca", Maradona considera ca este momentul sa fie antrenorul tarii sale, dar are unele conflicte cu presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona. "Imi doresc foarte mult sa antrenez. Am fost aproape de nationala si dupa finalul Campionatului Mondial din Germania, dar nu mi s-a ivit ocazia. Stiu ca acum este cel mai bun moment si nu vreau sa-l ratez", a declarat fostul capitan al primei reprezentative sud-americane. "Am o durere in suflet dupa tot ce am facut", a mai explicat Maradona, care a spus ca se simte foarte bine pentru ca nu mai are probleme legate de consumul de droguri. El a mai laudat nationala Braziliei de fotbal, care a cistigat ultima editie din Copa America, dupa ce a invins Argentina in finala. "Fotbalistii brazilieni trebuie sa joace pentru glorie, nu pentru bani", a declarat Maradona, care l-a laudat si pe jucatorul lui FC Barcelona, Lionel Messi, despre care a spus ca poate sa fie liderul nationalei Argentinei pentru urmatorul deceniu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.