Sport 2 August 2007 00:21
Steaua a castigat prima mansa a dublei cu Zaglebie Lubin (1-0) si are mari sanse de calificare in turul 3 al preliminariilor Ligii Campionilor.

Bucuros pentru rezultatul inregistrat in mansa I a dublei cu Zaglebie Lublin, Gheorghe Hagi a spus ca nimic nu e terminat, in ciuda faptului ca echipa sa a demonstrat o evidenta superioritate tehnica si tactica. Aflat la primul succes intr-o cupa europeana cu Steaua, tehnicianul vicecampioanei a declarat: "Am castigat o repriza, mai e a doua la Bucuresti. Nimic nu e terminat. Am meritat acest rezultat si sa nu-mi spuneti ca e usor sa bati campioana Poloniei la ea acasa. La Bucuresti o sa jucam si mai bine!"

Pe langa multumirea adusa de rezultat, Hagi are si unele regrete: "Jucatorii au respectat bine sarcinile de joc, iar pe contraatac puteam face mai multe. Rezultatul este insa foarte bun, tinand cont de faptul ca victoria a fost obtinuta in conditii de deplasare. Este un succes meritat, sunt fericit, dar bucuria cea mare o sa vina dupa returul de la Bucuresti", a spus Hagi.

Becali: 'Ii batem rau pe Ghencea!'

Finantatorul echipei din Ghencea s-a declarat, la randu-i, multumit de succes si crede ca Zaglebie Lubin nu i-ar fi dat gol Stelei nici in 5 zile, in cazul in care meciul nu s-ar fi oprit la timpul regulamentar. "Nu m-au impresionat cu nimic acesti polonezi. N-au avut nici o ocazie de poarta si cred ca la Bucuresti o sa-i batem rau. 5 zile daca jucam cu ei, nu primeam gol. Suntem suta la suta calificati in turul 3!" inaintea meciului cu Zaglebie, Gigi Becali a primit un cadou inedit de la sponsorul echipei din Lublin: o tabla de sah cu piese lucrate in argint.

Tot el a precizat ca intre Hagi si el nu vor exista niciodata certuri: "Nasul nu se poate certa cu finul niciodata. De asta am venit mai mult la meciul din Polonia, pentru a nu mai da nastere la cine stie ce interpretari care nu-si au rostul. stiam ca vom castiga si in Polonia, si nu-mi fac nici o grija in privinta calificarii!"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.