Sport 1 August 2007 00:49
Asociatia Fotbalistilor Spanioli (AFE) a dat publicitatii lista gruparilor care au datorii catre jucatori, intre care se afla si Celta Vigo, printre fotbalistii care au denuntat neplata salariului fiind si romanul Gabriel Tamas.

Fosta echipa a fundasului Gabriel Tamas, Celta Vigo, a fost denuntata de trei jucatori, printre care se numara si romanul, datoria totala fiind de 605.965,96 de euro. Termenul pana la care clubul ar fi putut sa achite suma a fost ziua de ieri, in cazul nerespectarii acestuia Celta urmand a fi retrogradata in liga a treia. Cotidianul "Faro de Vigo" scrie ca in cazul gruparii Celta, cele trei denunturi au fost facute ca urmare a unui conflict intre jucatori si oficiali, iar in ceea ce il priveste pe Tamas, fotbalistul se afla in relatii nu tocmai bune cu clubul spaniol.

"Celta a deschis procedura disciplinara impotriva lui Tamas, care inca nu a fost rezolvata. Totul s-a intamplat atunci cand jucatorul a revenit mai tarziu dupa ce a jucat pentru Romania. Din cauza acestui fapt nu s-a realizat un acord, dar Celta trebuie oricum sa-si achite datoriile fata de Tamas", mentioneaza sursa citata, care a tinut sa sublinieze ca Celta nu va depasi termenul.

Acum joaca in Franta

Gabriel Tamas s-a transferat in aceasta vara la formatia franceza Auxerre, acolo unde il are ca coechipier pe fostul rapidist Daniel Niculae. Fundasul de 23 de ani, care a evo-luat anul trecut la Celta Vigo, unde fu-sese imprumutat de Spartak Moscova, a semnat un contract valabil pe patru sezoane si va avea un salariu de 600.000 de euro. Spartak a primit in schimbul romanului suma de 2,5 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.