Sport 1 August 2007 00:48
Pentru prima data in cariera de antrenor, "Falcosul" a fost nevoit sa dea cu banul ca sa-si aleaga lotul pentru meciul cu Otelul Galati.
Minunile la o echipa de fotbal se intampla o data la o suta de ani. Ei bine, la Cluj s-a implinit centenarul zilele trecute, cand Ioan Andone a fost nevoit sa aleaga lotul pentru meciul de azi cu Otelul ce conteaza pentru prima etapa din Liga 1 (ora 19.00). Andone s-a minunat cand a descoperit ca nu are nici accidentari si nici de acte de indisciplina la echipa nu are parte.

"E prima data in 14 ani de antrenorat cand ma confrunt cu o asemenea situatie. Am tot lotul valid si voi fi nevoit sa las acasa jucatori care oricand pot juca fara pro-bleme". La fel de mirat a fost si presedintele Clujului, Iuliu Muresan, care a constatat ca "o echipa de podiumul primei serii nu va efectua deplasarea la Galati". seful clujenilor a precizat ca in cazul in care va gafa din nou la un meci al lui CFR, Serea va fi scos din arbitraj.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.