Sport 1 August 2007 00:47
Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, exclude posibilitatea unei reveniri in Ghencea.

Atat in viitorul apropiat, cat si pe termen lung. Managerul Unirii Urziceni a recunoscut ca i-a fost greu sa se desparta de clubul "ros-albastru", insa spune ca nu isi doreste nimic mai mult decat sa-si invinga fosta echipa.

"Timp de trei saptamani, dupa ce am plecat de la Steaua, am avut remuscari", a povestit Meme, la Fanatik Show. "Usor, usor, m-am obisnuit cu ideea", a continuat oficialul Urziceniului. Stoica a marturisit ca nu va mai lucra niciodata la Steaua, indiferent de situatie: "Nu ma mai intorc niciodata la Steaua. E exclus acest lucru. Daca voi pleca de la Unirea, dupa ce imi termin contractul, desi poate nu o sa plec, cred ca ma voi retrage din fotbal. Nu sunt genul de conducator care se duce de la un club la altul. Am stat 11 ani la Galati si 5 la Steaua".

Fostul manager al gruparii din Ghencea a recunoscut faptul ca isi doreste sa invinga echipa pregatita acum de Hagi: "Mereu mi-am dorit sa bat Steaua, chiar daca nu prea am reusit acest lucru cu Otelul. Voi merge in Ghencea sa inving Steaua. Nu sunt fals si nu fac declaratii ca plang cu un ochi si cu celalalt rad".

Dica, jucator de 30 de milioane de euro

Disputa dintre Rapid si Steaua pentru jucatorul Progresului, Ovidiu Herea, l-a amuzat pe fostul manager din Ghencea. Acesta spune ca pretul cerut de oficialii divizionarei B este fabulos: "Lucrurile au luat-o razna. Daca Herea costa 3 milioane de euro, Dica face 30 de milioane".

Speriat de arbitraje

De cand a trecut "de cealalta parte a baricadei", adica la o echipa considerata mica, MM sare la gatul cluburilor puternice din Bucuresti: "M-a speriat arbitrajul din prima etapa. Vad ca este foarte greu sa joci impotriva granzilor, pentru ca nu prea esti lasat".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.