Sport 1 August 2007 14:58
Patronul Stelei a declarat ieri, la plecarea spre Lubin, ca Bostina, Gigel Coman si Baciu nu merita sa joace la Steaua, informeaza NewsIn. Gigi Becali a mai declarat ca prezenta lui Bostina in teren a fost motivul pentru care a plecat de la partida cu Ceahlaul, din prima etapa.

"Cu Ceahlaul vroiam sa plec din minutul 1, cand am vazut ca Bostina este in teren. Nu ma bag eu la echipa, dar nu vreau sa-l vad pe Bostina in teren si mai ales in centru. El l-a tras in jos pe Dica, acesta fiind nevoit sa vina in spate sa-si ia mingi, si pe Radoi, care a trebuit sa alerge si pentru el. Bostina, Gigel Coman si Baciu nu au valorare de Steaua", a afirmat Becali.

Patronul Stelei a continuat sa-l atace pe mijlocasul care are oferte de transfer din Olanda, Grecia si Franta, potrivit impresarului sau, spunand: "Toate egalurile Stelei din perioada de pregatire au fost din cauza lui Bostina. Eu declaram ca-mi place jocul Stelei din a doua repriza, asta pentru ca Bostina nu mai era pe teren. Stiti cum e 'bate saua sa inteleaga iapa'".

Becali a explicat si cum a reusit Steaua sa obtina seria de rezultate pozitive din finalul sezonului trecut. "Nici nu stiti la cate combinatii am lucrat cu Olaroiu ca Bostina sa nu joace, si d-asta am si castigat atatea meciuri la rand. Oli ma mai suna si zicea: 'Gigi, trebuie sa-l bag neaparat pe Bostina'!, dar eu ii ziceam: 'Nu, gaseste alta solutie! Nu vreau sa intre Bostina in teren'!", a continuat Becali.

Patronul Stelei si-a incheiat discursul cu o figura de stil: "La Steaua masinaria nu merge pentru ca nu functioneaza o rotita, iar acea rotita e Bostina", dupa care a explicat: "Cel mai mare antrenor care ajunge la Steaua nu poate sa inteleaga fotbalul mai bine ca mine, pentru ca e vorba de suflet si pasiune".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a plecat astazi, in jurul orei 13:30, spre Lubin, cu un charter, pentru a asista la partida Zaglebie-Steaua, din turul II preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc tot astazi, de la ora 21:45, si va fi televizata de Prima TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.